Fototapet | Rebel Walls

0 VARER i handlekurv

 
0
Show all designers

MATTIAS BACKSTRÖM

Med mine fotografier ønsker jeg å få betrakteren til å se omgivelsene med nye øyne. Hva ved første øyekast ser ut til å være en kjedelig og grå boks sett fra en kameralinse blir moderne kunstverk.


 

What dreams are made of

Det er ikke ofte jeg tilfeldigvis finner skyskrapere som ser ut som dette passere klart ut. Hva om disse skyene ikke hadde spilt med da jeg gikk forbi bygningen på min lille spasertur. Kanskje de alltid samarbeide med fotografer. Jeg vet ikke. Jeg er bare glad for at jeg hadde batteriene lades før min drømmende dag i Big Apple.

276,00 NOK / m2

Purchase More info

No sleep till Brooklyn

Den berømte sang "No sleep til Brooklyn" av The Beastie Boys har ikke mye å gjøre med Brooklyn selv. Jeg fortsatt sang den sangen stille for meg selv da jeg tok dette bildet av et kjent landemerke som vanligvis ikke avbildet fra denne vakre side, men fra forsiden når du går over til motsatt side.

276,00 NOK / m2

Purchase More info

Love sees no color

Vi har alle en farge som vi kan forholde oss til og som vi liker eller misliker mer enn en annen. Jeg liker en god blanding av litt av alt, fordi livet blir mer variert og interessant på den måten. Det vil alltid være en farge i dette bildet som passer til humøret for dagen. Husk: Livet er vakkert, bare legge farge.

276,00 NOK / m2

Purchase More info

Concrete Jungle

Da jeg gikk rundt alene på en søndag morgen mellom kontor-og bankbygg som skrape himmelen, følte jeg meg som en liten maur. Bygningene var skremmende og anonym, men likevel vakker. Jeg følte meg rolig og trygg selv om jeg var i et annet land, en annen by og en annen verden. Jeg følte meg fri, en herlig følelse.

276,00 NOK / m2

Purchase More info

 
Show all designers