Fototapet | Rebel Walls

0 VARER i handlekurv

 
0

DESIGNERS FORUM

På dette forumet samles fotografer og formgivere fra hele verden som gjør sin tolkning av tapet. Alle er lidenskapelige kreatører med et budskap å formidle gjennom sitt verk.

 

Designers Forum gir et innblikk i hvorfor et visst mønster ble til og hvem som står bak designet. 

Gå med i Designers Forum

Er du en designer, kunstner eller fotograf med lidenskap for tapet?

 

Vår tanke er at Designers Forum skal fortsette å vokse med nye samarbeid. 

Mer informasjon

 

EVELINA WALDEMARSSON

I'm a Stockholm-based Graphic Designer, Illustrator and Pattern Artist who’s constantly looking for balance. When the lines are messy, I let the colors stay serene, and vice versa. I find my inspiration in things I experience, places I visit and people I meet. Therefore, each pattern carry its own unique story.

Vis alle motiver

FRANCISKA MUNCK-JOHANSEN

Naturen er min største inspirasjonskilde. Jeg liker det storslåtte og urørte, de store viddene og de dype dalene. Jeg ønsker å formidle en stemning av noe som er ekte og noe som er større enn oss selv.

Vis alle motiver

FRANS VERSCHUREN

Mine motiver er ofte store trykk for innredning som jeg gjør for hånd. Starten er materialet, farge og dekk på håndlagde papper og jeg bruker store japanske børster som gir en unik effekt.

Vis alle motiver

GUSTAVO ORENSZTAJN

I love to photograph, it is a passion and a necessity. Even if still picture is my preferred choice I am very much inspired by movies. Film fascinates me a lot and it is my main source of inspiration in terms of my photography.

Vis alle motiver

HELEN DARDIK

Min stil skulle jeg kalle folkelig, leken og vibrerende av liv. Jeg arbeider frest i vektor kombinert med akvarell, olja, gouache, broderi og vinyl. Min inspirasjon kommer fra min barndom, mine tre små små jenter, naturen, vintagebøker og 50-tallets design.

Vis alle motiver

LINDA VÄNNSTRÖM

Jeg jobber som designer i visuell form, og har spesialisert meg på design og trykk. Min arbeidsprosess er drevet av intuisjon og utforskning og jeg blir inspirert av å formidle historier eller fore tankene gjennom mine motiver.

Vis alle motiver

LINN WARME

Det begynner alltid med tegning, med papir og penn. Med små slag som fyller en flate, linjer som danner en figur. Trær som dukker og dyr kommer til liv. I mitt fantasi vokser det vilt.

Vis alle motiver

LOUISE JONES

Louise Jones is a graphic designer based in Melbourne, Australia. Louise creates original pattern artwork for interior and fashion design. Her designs are created in a variety of ways, including the use of her own photography, painting and illustrations.

Vis alle motiver

MARJOLIJN FOSSEN

Ideene for mitt arbeid kommer fra ulike kilder. Naturen er åpenbart en viktig kilde til mine uregelmessige motiver og strukturer, men også arkitektur og geometri.

Vis alle motiver

MATTIAS BACKSTRÖM

Med mine fotografier ønsker jeg å få betrakteren til å se omgivelsene med nye øyne. Hva ved første øyekast ser ut til å være en kjedelig og grå boks sett fra en kameralinse blir moderne kunstverk.

Vis alle motiver

REBECCA ELFAST

Min bakgrunn i arkitektur er kanskje min lidenskap for bygninger, menneskelige spor, linjer, repetisjon og mønster. Men det er viktig for meg at den menneskelige hånd er alltid til stede, at små stygge, ufullkomne og organiske bidrar til en mer interessant opplevelse.

Vis alle motiver

STEFAN JANS

Jeg skaper fremtidsrettede, innovative design for mote, interiør og tilbehør. De motivene starter enten med et bilde, tegning, maling, eller en kombinasjon av disse.

Vis alle motiver