Fototapet | Rebel Walls

0 VARER i handlekurv

 
0

YOUR STREET – Lag en unik tapet med et kart over ditt eget nabolag

Leter du etter et kartmotiv for en bestemt adresse? Med tjenesten YOUR STREET kan du skape helt unike fototapeter - alt vi trenger er adressen til det stedet du ønsker å lage et karttapet av, samt ditt designvalg.

 

Lag et kart over ditt eget nabolag og gatene som omkranser bygningen. Tapetser rommet, og du får et lokalt og nyttig kart rett på veggen - i tillegg til en ekte samtalestarter i interiøret ditt. Eller du kan zoome inn på drømmebyen din og markere alle dine favorittsteder.

 

Tilpass kartets utseende og gjør det enda mer skreddersydd gjennom å velge en av de tre ulike stilene som kommer med denne tjenesten.

YOUR STREET, ORIGINAL

En ryddig og enkel stil for å finne frem på kartet i myke blå og grønne toner. Gatenavnene er skrevet med store bokstaver og en tydelig svart farge. Rundkjøringer og veier danner vakre og buktende mønstre på veggen.
Send forespørsel

YOUR STREET, BLACKBOARD

Grafisk orienterte personer vil falle for estetikken i denne kartstilen. Landmassene er for det meste svart siden de ligger på en grov tavle, mens veier og elver er avbildet i ren hvit.
Send forespørsel

YOUR STREET, MEADOW

Bakgrunnen på dette mønsteret består av en litt sprø fotocollage av en blomstereng. Både illustrerte og fotograferte blomster skaper en levende bakgrunn til rutenettet som er dannet av bykvartaler. Veier og vann har fått en lys farge og en nydelig papirstruktur.
Send forespørsel

VI VIL SENDE DEG ET GRATIS DESIGNFORSLAG

MAP STYLE

Etterspurt adresse
(gate, by & land)
captcha
 
 

SØK TAPET

RASKE LENKER

VANLIGE SPØRSMÅL

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

VÅRT NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB

E-post:

Tlf:

Post:

Org.nr.: 

hello@rebelwalls.no
+46 33-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås, Sverige
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge