Fototapet | Rebel Walls

0 VARER i handlekurv

 
0

VÅR HISTORIE

Vi som er grunnleggerne av Rebel Walls, heter Irene og Christofer . Vi har tapeter i blodet og elsker å kle veggene med personlighet. Det er vanskelig å vite hvordan vi bør begynne å fortelle vår historie. Det begynner et sted mellom bestefar Folke som løpegutt på Rudells Färg i Borås i 1924 og vår felles reise som startet tilbake i skolebenken i 1995 .
 
Vårt tapeteventyr begynte i dypeste Småland Nässjö Tapetfabrik der vi lærte å elske lukten av nye tapeter. Betydningen av distribusjon lærte vi oss på Tapetterminalen og utfordringene med selvstendig næringsvirksomhet lærte vi oss på Mr. Perswall som vi startet i 2006. Vi var de første i Sverige med et webkonsept å selge tapeter og tok det worldwide før det ble kjøpt opp av Eco - Boråstapeter. Etter tre år begynte entreprenørskapet igjen å kalle på oss, og vi følte oss klar for nye eventyr.
 
Turen fortsatte med en visjon om å starte en menneskelig virksomhet som tenker langsiktig og tar ansvar for helheten. Fleksibel arbeidstid, sterkt lag og et design som taler til folks vilje til å endre sitt miljø. Det var grunnlaget for ideen om Rebel Walls.
 
Se gjerne på alle våre mønster eller les mer på bloggen om familiehistorien, hvordan Rebel Walls startet og om våre drømmer, kjærlighet og tapeter.
Our History
Morfar Folke tar studenten og begynner på Rudells Färg, Borås 1924.
 
 

SØK TAPET

RASKE LENKER

VANLIGE SPØRSMÅL

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

VÅRT NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB

E-post:

Tlf:

Post:

Org.nr.: 

hello@rebelwalls.no
+46 33-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås, Sverige
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge